vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

DorpenDerby

3 oktober 2013 (door AalburgNet)

AALBURG / WERKENDAM / WOUDRICHEM: Kan jouw dorp leuker, beter en leefbaarder worden door meer beweging of sport? Kun je daar een mooi project voor bedenken? Doe dan mee met de Brabantse Dorpen Derby! De derde editie van dit spektakelstuk heeft als thema sport en beweging. Bundel je krachten met je vereniging, buren, klasgenoten of vrienden, ga de strijd aan en ... win minimaal 10.000 euro voor jouw project, voor jouw dorp!

Met als thema Sport en beweging zit het wedstrijdelement er bij deze Derby letterlijk in. Het maakt niet uit of je jong of oud bent, wel of niet een handicap hebt, met een school of een club meedoet, of gewoon met een groep vrienden. Door de krachten te bundelen, kun je samen het verschil maken voor jouw dorp!

Valt jouw dorp in de prijzen?
De negen beste ideeën gaan door naar de finale waarin ze gecoacht worden door een bekende Brabantse sporter. De finalisten verdienen elk 10.000 euro en professioneel advies voor hun project. Voor de top 3 zijn er aanvullend mooie hoofdprijzen te winnen van respectievelijk 25.000 euro, 12.500 euro en 7.500 euro. Hiermee kan je écht een verschil maken voor de leefbaarheid in jouw dorp.

Op www.brabant.nl/dorpenderby lees je hoe je mee kunt doen. Inschrijven kan tot en met 10 november 2013.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.