zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

'En de Bruinekil ballonvaart gaat naar...'

3 oktober 2013 (door WerkendamNet)

 

WERKENDAM - 'Ik winkel op de Bruinekilhaven omdat.... Wij tijd willen sparen en onze bedrijven er wel bij varen’. Met deze slagzin won familie Verschoor uit Werkendam een ballonvaart voor twee personen ter gelegenheid van de Open dag van Boulevard Bruinekil.

De dag op 21 septermber werd goed bezocht, bezoekers keken ongedwongen binnen bij de bedrijven en namen deel aan diverse activiteiten. Zo konden de bezoekers een slagzin inleveren op de flyer die eerder huis aan huis verspreid was. Deelname gaf kans op een ballonvaart.
Dat geluk kwam terecht bij familie Verschoor voor wie de ballonvaart als een verrassing kwam. 'Je vult wel eens meer een bon in, maar je gaat er niet van uit dat je daadwerkelijk wint. Als je dan gebeld wordt, ben je echt verrast. We hebben nog nooit een ballonvaart gemaakt en zien er erg naar uit.’ De deelnemende bedrijven aan Boulevard Bruinekil wensen hen dan ook een spectaculaire ballonvaart.

Al met al kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagd evenement. ‘Boulevard Bruinekil’ is voornemens om ook volgend jaar weer een dergelijk evenement te ornganiseren en nodigt nu iedereen al uit (ook dan) een kijkje te komen nemen en kans te maken op opnieuw een spectaculaire prijs.

Overzicht
Het initiatief “Boulevard Bruinekil” is ontstaan bij enkele consumentgerichte bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein de Bruinekilhaven te Werkendam. Deze bedrijven willen graag laten zien dat in Werkendam een groot aanbod is op het gebied van auto’s, wonen, eten, het organiseren van een feestje en meer… Door deze Open dag hopen de bedrijven de consumenten een overzicht te bieden van al dategene waarvoor zij op het bedrijventerrein terecht kunnen.

Winnaars kleurwedstrijd
De winnaars van de kleurwedstrijd van Alex Autocenter Altena tijdens de Boulevard Bruinekil zijn ook bekend. Pimp our VW T1 Samba bus...: Thymen Welten uit Werkendam, Roos & Fleur Hoekstra uit Sleeuwijk en Laurem & Gerben Verschoor uit Werkendam kunnen hun prijs bij Alex Autocenter Altenaophalen.

(Bij de foto (vlnr) Dorien Leemans, Arie van den Heuvel, Arjan van den Heuvel, Selma Verbaan, winnares E. Verschoor, Marcel Verbaan en winnaar A. Verschoor , Martine Bleyenberg. - Foto Boulevard Bruinekil)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.