vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Volle kerk-school-gezinsdienst

2 oktober 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Afgelopen zondag (29 september) hield CNS De Ganzenhof de jaarlijkse kerk-school-gezinsdienst. Deze keer in de Hervormde kerk van Giessen. De kerk was dusdanig vol, dat er ook mensen in het Dijkhuis de dienst gevolgd hebben.

De dominee sprak over Jakob en Esau. De school laat weten: 'Hij had een mooi voorbeeld over “de pupil van de week” en ook nog een gum! Zo heeft hij uitgelegd wat “vergeven” nu eigenlijk is en dat de Here Jezus ons ook vergeven heeft. Dat kan ons ook helpen om anderen te vergeven.
En vaders en moeders (meesters en juffen!) mogen dat voordoen! De kinderen hebben ook mooi gezongen: “...dat wij kinderen van de Vader zijn!”

Kinderen uit groep 5, 6, 7, en 8 mochten voor in de kerk iets voorlezen en er hebben kinderen gecollecteerd: geld ophalen in zakjes voor het goede doel (vluchtelingen in Syrië). Tijdens het collecteren heeft een paar kinderen heel mooi voor ons gemusiceerd. Bij de uitgang kregen we allemaal nog een mooie gum mee naar huis.

Alle kinderen die meegewerkt hebben: hartelijk bedankt!  Fijn dat er zoveel kinderen, ouders, opa’s en oma’s in de kerk waren!' Aldus De Ganzenhof.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.