vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Jeugdkorps Wilhelmina houdt workshopdag

1 oktober 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Afgelopen zaterdag was er voor het jeugdkorps van Wilhelmina een workshopdag die in het teken stond van het vernieuwde jeugkorps.

Vorige week werd afscheid genomen van zeven jeugdleden. Een deel hiervan ging over naar het showkorps Anderen zijn gestopt. Ook werden vanuit het leerlingenorkest weer nieuwe leden toegevoegd en kwamen er vanuit de regio weer nieuwe leden bij. Om deze nieuwe start in te luiden werd een workshopdag georganiseerd.

Om 09:15 uur werden de jeudgleden verwacht in het Altena College te Sleeuwijk. Na een welkomswoord van de voorzitter werden de gastdocenten voorgesteld. Deze dag waren er vier gastdocenten: Femke Lunter, Kobus Verheij, Dennis Smits en Roel van Raaij. Zij vormden het instructieteam.

Repetitie
Na de koffie werd nieuwe muziek uitgedeeld en konden de jeugdleden aan de gang. Na de lunch stond er een gezamenlijke repetitie op het programma onder leding van  Roel van Raaij. Hierbij stond het samenspel centraal. Na deze intensieve workshop dag was er het genot van een hapje en een drankje.

Lees meer over:

workshop wilhelmina jeugdkorps
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.