dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Notenhoff zoekt nog spullen voor belevingstuin

30 september 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Bij de nieuwe Notenhoff in Andel is een prachtig “boerenbelevingstuin” gerealiseerd. Een van de vele bijzondere dingen die in de tuin staan is een oude tractor, geheel opgeknapt door een aantal vrijwilligers. Uiteraard is er bij het ontwerpen van de tuin rekening gehouden met kleuren en geuren en zaken die in een boerentuin te vinden zijn.

Bert Noorloos van Zorgcentrum Maaswaarden laat weten: 'We zijn nu nog op zoek naar wat specifieke oude dingen. Misschien heeft iemand een van de volgende zaken in zijn bezit en wil hij of zij deze belangeloos beschikbaar stellen voor de tuin.We zoeken nog een dorsvlegel, houten wasmachine en een houten kaasvat.'

Om een en ander af te stemmen voor wie iets heeft staan, of voor meer informatie: Bert Noorloos 0416-698400 of mailen naar b.noorloos@maaswaarden.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.