woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Altena Road Runners mikken op Golfpark Almkreek

27 september 2013 (door WoudrichemNet)

ALTENA / ALMKERK - De Altena Road Runners (ARR) hebben hun oog laten vallen op Golfpark Almkerk voor de aanleg van een eigen atletiekbaan. De ambities om een hardloopbaan te realiseren voor onze vereniging is bekend. De afgelopen jaren zijn al diverse plannen uitgewerkt, maar zijn nooit geaccepteerd door de gemeentes in het Land van Heusden en Altena.

ARR: 'Zeer recent zijn de nieuwe ontwikkelingen vor de realisatie van een baan op het golfpark Almkreek te Almkerk, zoals velen van jullie wellicht al hebben gelezen in het Kontakt. Afgelopen dinsdag hebben we namens de vereniging weer een presentatie mogen houden voor de gemeenteraad van de Gemeente Werkendam.'

Lees hier meer...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.