donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Computerstoring (update) Aalburg en Woudrichem verholpen

26 september 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / AALBURG: Digitaal onbereikbaar. Dat overkomt de gemeenten Aalburg en Woudrichem en een computerstoring is de boosdoener. Dat betekent dat er bijvoorbeeld geen rijbewijzen of paspoorten kunnen worden afgegeven en dat de gemeentehuizen en Aalburg Loket niet via e-mail bereikbaar zijn.

Voor dringende zaken wordt geadviseerd om telefonisch contact op te nemen via 0416-698700 (Aalburg) of 0183-308100 (Woudrichem).

Kabel kapot getrokken
Aalburg en Woudrichem zitten al sinds woensdag zonder internet. In eerste instantie vanwege een technische storing, maar tot overmaat van ramp is er tijdens graafwerkzaamheden in Woudrichem ook een kabel kapot getrokken.

Het is onduidelijk wanneer de problemen opgelost zijn. De gemeenten houden hun inwoners via hun websites op de hoogte.

UPDATE: Samen uit, samen thuis. Beide gemeenten melden rond 17:00 uur dat de storing met het computersysteem is opgelost. Vrijdag staan Aalburg en Woudrichem weer voor haar burgers klaar. Wel opvallend is dat beide gemeenten gelijktijdig met digitale malheur te kampen hadden. In eerste instantie vanwege een technische storing, maar tot overmaat van ramp werd tijdens graafwerkzaamheden in Woudrichem ook een glasvezelkabel kapot getrokken.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.