zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

De Kandelaar eet het beter

25 september 2013 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - In de week van 23 tot 27 september doet groep 8 van CNS De Kandelaar mee aan het project ‘Ik eet het beter’. Elke dag hebben de kinderen een gezond tussendoortje, zoals bananen, rijstwafels, ontbijtkoek, abrikozen, pruimen en komkommer. Dit jaar doen landelijk 248.578 kinderen mee aan de Week van de Pauzehap.

Leefstijl
Ik eet het beter is een initiatief van Albert Heijn dat kinderen actief aanzet tot een gezonde leefstijl. Basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8 ervaren en ontdekken met elkaar hoe lekker en leuk het is om gezond te eten en te bewegen. Zo is er elke schooldag de online Vraag van Vandaag, een korte, uitdagende (doe)opdracht van maximaal 5 minuten over gezond eten en bewegen. Alle programma's komen in nauwe samenwerking met het Voedingscentrum. 

Kijk hier naar de foto’s van De Kandelaar ‘komkommerdag.’

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.