vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Ronald Koeman coacht oefen-in-’t-land in Giessen

24 september 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Niemand minder dan Ronald Koeman stapte vanmiddag het veld op van de Brabantse voetbalvereniging VV Giessen voor een potje voetbal. In aanloop naar de nieuwe HAK-commercial trapte de voetbalcoach tijdens een voetbalclinic de nieuwe merkcampagne af met alle medewerkers van de groentefabrikant. De nu al veelbesproken reclamespot met Koeman in de hoofdrol is vanaf morgen op alle Nederlandse zenders te zien.

Ronald Koeman is de eerste bekende Nederlander die zal optreden als gezicht van de groentefabrikant uit Giessen. Met de nieuwe campagne wil HAK het domein van de (h)eerlijke Hollandse maaltijd claimen.

Zijn mooiste kool ooit

'HAK gaat voor Lekker Hollands met Ronald Koeman in nieuwe commercial.' Met Ronald Koeman in de basis geeft HAK in haar nieuwe TV-commercial de aftrap van de nieuwe merkcampagne. Vorige week meldde de groentefabrikant al dat het een contract met de trainer en oud-voetbalinternational getekend had. Koeman trapt een serie commercials af met nieuwe gezichten van Bekende Nederlanders.

Traditiegetrouw kenmerkt ook deze nieuwe HAK-commercial zich door de nodige spitsvondigheden. Ronald Koeman staat in zijn kenmerkende trainershouding op het veld. Nu echter met een kookschort voor en op een rodekoolveld ergens in Noord-Nederland. Hij wordt door de nieuwe vaste HAK-kok Steef Cuijpers aan een keukenblok gecoacht hoe hij lekker rode kool kan maken. Vers van het land, zo op het bord. Volgens Koeman zijn mooiste kool ooit.

Zie ook:

Lees meer over:

Giessen hak ronald koeman
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.