donderdag 6 oktober 2022

Alles over Altena

Flashmob Ganzenkids op Giessense Mèrt

23 september 2013 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Tijdens de opening van de Giessense Markt afgelopen vrijdag hebben de kinderen van basischool De Ganzenhof een flashmob laten zien. Bij een flashmob begint een deel van de groep en vallen andere groepjes bij. Aan het eind van onze dans lieten een aantal kinderen het thema van de markt zien: ‘Beatrix bedankt!’

Flashmob
Een flashmob (Nederlands: "flitsmeute") is een (grote) groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Flashmobs worden veelal georganiseerd via moderne communicatiemiddelen zoals het internet. Het aantal deelnemers staat niet van tevoren vast; hoe meer deelnemers, hoe succesvoller de flashmob.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.