dinsdag 23 april 2024

Noad'32 wint verdiend van Heukelum

21 september 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Goed, verzorgd en aanvallend voetval, vier doelpunten voor, waarvan één schitterend, gemaakt door Ahmet vanaf de middenlijn, maar ook drie cadeautjes. Wat kan NOAD’32 goed voetballen en wat hebben we een kansen gehad. Naast de vier doelpunten nog zeker drie doelrijpe kansen, één doelpunt zeer onterecht afgekeurd en ook nog een penalty onthouden. Maar billenknijpen bij spelhervattingen van de tegenstander vanaf de zijkant.

Verdiend
NOAD’32 kwam in de eerste helft verdiend op 2- 0 maar vlak voor rust werd het door knullig balverlies op het middenveld 2-1. Direct na de rust scoorde NOAD’32 de 3- 1, waarna Heukelum weer 3-2 scoorde. Uit één van de vele mogelijkheden scoorde NOAD’32 daarna 4-2, verder dan 4-3 liet NOAD’32 het niet meer komen. (Noad'32)