vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Ronald Koeman in het veld bij HAK

20 september 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Ronald Koeman start samenwerking met HAK. Groentefabrikant HAK heeft voetbaltrainer Ronald Koeman (foto) gecontracteerd om de nieuwe merkcampagne eind september af te trappen. Koeman is de eerste bekende Nederlander die zal optreden in een reeks nieuwe TV-commercials. Met Koeman slaat HAK een nieuwe weg in om het domein van de eerlijke en heerlijke Hollandse maaltijd te claimen.

Voor Ronald Koeman staat het merk dichtbij hem: “Ik ben van jongs af aan opgegroeid met de groenten van HAK en nog steeds staat bij ons elke week zeker één keer een lekkere Hollandse maaltijd met aardappelen, groenten en vlees op tafel. En laten we eerlijk wezen, op zijn tijd is dat heerlijk.”

Oer-Hollands
Volgens Nicole Freid, marketing directeur van de fabrikant, past Koeman naadloos in de nieuwe merkpositionering van HAK en spreekt hij een brede doelgroep aan: “Ronald is nuchter, sympathiek en oer-Hollands en vergeet niet dat voor Ronald geldt: ‘what you see, is what you get’. En dat geldt ook voor onze versverwerkte groenten die binnen 5 uur vers van het land, zichtbaar in de pot zitten en zo op tafel staan.”

HAK heeft inmiddels de eerste TV-commercial met Koeman opgenomen in een echt Hollands rodekoolveld in het Noorden van het Land.

Lees meer over:

Giessen hak ronald koeman
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.