donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Open Bejaardenwerk jubileert

18 september 2013 (door AalburgNet)

EETHEN / BABYLIENBROEK - In 1988 is het Open bejaardenwerk opgericht met als doel de zelfredzaamheid van senioren in onze gemeente te bevorderen en vrijwilligers te ondersteunen. Dit jaar zijn we 25 jaar oud en wie jarig is trakteert', aldus het Open Bejaardenwerk.

Dit jubileum wordt gevierd met alle senioren die gebruikmaken van de diensten van het Open bejaardenwerk en alle vrijwilligers die deze diensten uitvoeren. Iedereen die  gebruik maakt van de diensten van het Open bejaardenwerk worden dan ook uitgenodigd voor een maaltijd in hun eigen dorp. Inwoners van Babyloniënbroek nodigen wij uit om in Eethen naar het dorpshuis te komen.

De vrijwilligers worden uitgenodigd in het dorp waar zij vrijwilligerswerk verrichten. Per dorp kunt u via het schema in de Agenda op Aalburg.net zien waar en wanneer u welkom bent . Aanmelding is verplicht.

Meer weten?
Kijk dan in De Agenda op Aalburg.net.

Op deze datum zijn de cliënten van de dagopvang welkom met de vrijwilligers van de begeleiding vervoer dagopvang. De andere cliënten en vrijwilligers kunnen ook met een beperkt aantal meedoen op die avond.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.