donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Woningverkoop in Altena trekt aan

16 september 2013 (door AalburgNet)

VEEN - WERKENDAM: In de Werkense Polder in Werkendam en in nieuwbouwwijk Den Eng in Veen kan de vlag uit. Alle woningen zijn verkocht. Woonlinie is trots op deze projecten iets dat goed nieuws is voor de woningmarkt.

Werkense Polder II, Werkendam
Het project in deWerkense Polder II biedt ruimte voor circa 25 tot 30 woningen. Twee rijen van vijf woningen hebben allemaal een eigenaar gevonden. Het Woonmatch principe, waar bewoners hun eigen droomhuis kunnen samenstellen, blijkt een succes formule. De woningen worden binnenkort opgeleverd. Volgend voorjaar gaat de volgende fase in de verkoop.

Den Eng, Veen
De nieuwbouwwijk Den Eng in Veen krijgt er steeds meer trotse bewoners bij. In de eerste fase zijn er elf woningen verkocht. In de tweede fase van het project zijn weer zes woningen verkocht, één tweekapper en een rijtje van vier woningen. Naast deze woningen zijn er 12 huurwoningen gerealiseerd. Ook in het nieuwe Molenhuis zijn er 6 huurwoningen opgeleverd. Op dit moment worden de straten aangelegd; de wijk komt er fraai uit te zien.

Lees meer over:

Werkendam woonlinie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.