woensdag 17 april 2024

Alles over Altena

Kinderen bezoeken De Lemmenskamp

13 september 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Donderdag 12 september bracht Kinderopvang Woudrichem met een groep kinderen van de buitenschoolse opvang een bezoekje aan zorgcentrum De Lemmenskamp. Daar werkten de kinderen samen met de bewoners van het zorgcentrum gewerkt aan stoffen lappen voor een kunstwerk dat tijdens het Liniepadfestival 2013 in Sleeuwijk wordt tentoongesteld.

Een veertiental kinderen in de basisschoolleeftijd ging samen met de groepsleiding en Stefanie van Wendel de Joode (Colours of Life) op pad voor een gezellige activiteit. De kinderen werden door de senioren en de activiteitenbegeleider warm onthaald en mochten direct aan de slag. Er werd door iedereen druk gehaakt en geborduurd en ondertussen werden er door de kinderopvangorganisatie enthousiaste plannen gemaakt om dit gezellige bezoek te herhalen.

Ook Hannie Visser-Kieboom, bestuurslid van het Liniepadfestival, was  aanwezig. Natuurlijk haakte zij vrolijk mee. Ondertussen vertelde ze over de voorbereidingen voor het gezellige festival en hoopte ze op veel bezoekers en mooi weer.

Meer informatie over het Liniepadfestival is te vinden op Facebook – www.facebook.com/Liniepadfestival

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.