woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Hoe flexibel is Aalburg?

11 september 2013 (door AalburgNet)

AALBURG -  In een bijna twee uur durend debat over het flexibel netwerkmodel waaierde de Aalburgse politiek dinsdagavond letterlijk en figuurlijk alle richtingen uit. De exacte koers in de zoektocht naar regionale samenwerking is echter nog verre van duidelijk. Helder is wel dat de samenwerking met buurgemeenten Werkendam en Woudrichem niet per se hoeft te worden beëindigd, vinden BAB, Aalburgse Alliantie en SGP. Ook niet als Werkendam en Woudrichem dit najaar eventueel besluiten om samen verder te gaan richting een ambtelijke of bestuurlijke fusie, zonder Aalburg.

Lees hier verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.