donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Gedicht van de Maand op Werkendam.net

11 september 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Een samenwerking tussen het Nederlands Dichters Podium® (NDP) en de redactie van Werkendam.net heeft geleid tot een Gedicht van de Maand. Het digitale marktplein voor Werkendam, dat het initiatief nam, start hiermee een nieuwe rubriek.

Eén van de stuwers achter het NDP uit Werkendam is Marcel Vaandrager. Hij is blij met de geste van de redactie die hem erg aansprak. "Bezoekers van het NDP komen uit de hele regio en inmiddels ver daarbuiten.''

Afscheid
Iedere maand kiest het NDP een gedicht van de maand dat dan geplaatst wordt op een speciale pagina op Werkendam.net. Het eerste gedicht komt van de hand van Paul Mercken uit Bunnik genaamd 'Afscheid.'

Het Gedicht van de Maand op Werkendam.net is te vinden onder de knop Samenleving. Daar valt te klikken op Gedicht vd Maand.

NDP
Het Nederlands Dichters Podium® biedt maandelijks een gratis podium voor beginnende- en (meer) ervaren dichters om aan bezoekers en andere dichters in een gemoedelijke omgeving gedichten voor te dragen en toe te lichten. En waar kan dat nou beter dan op een podium in een ruim opgezette bibliotheek, waar je sowieso omringd wordt door schrijvers en dichters. Tevens wordt er ruim plaats gemaakt voor levende muziek.

Het podium wordt gehouden op elke eerste dinsdag van de maand, behalve de vakantiemaanden juli en augustus en de maanden december en januari.

www.nederlandsdichterspodium.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.