donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Team Van Rijswijk ook in Almkerk de sterkste

10 september 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - ALMKERK: Afgelopen vrijdagavond heeft Team Van Rijswijk in Almkerk aan het thuispubliek laten zien dat de Titel Nederlands Kampioen dit seizoen niet gestolen is. Met overmacht wist Team van Rijswijk de wedstrijd te winnen.

Het was mooi weer en het talrijke publiek kreeg dan ook een mooi avondje truckpullen voorgeschoteld. Op een keiharde kleibaan mocht een groot deelnemersveld de strijd met elkaar aanbinden. De concurrentie wist de lat enorm hoog te leggen. Team Van Rijswijk die als laatste aan mocht haken schrok daar niet en gaf de concurrentie het nakijken.

Achterwielen
Later op de avond werden nog de spectaculaire vliegende meters verreden. Dit wordt met ingekorte ketting gedaan en alle teams konden daaraan meedoen. Ook hier was Team Van Rijswijk diegene die aan het langste eind trok. Hun truck reed een volle lengte van de baan op de achterwielen... (Foto Team Van Rijswijk)
 
KLIK HIER voor meer foto's van Team Van Rijswijk uit Wijk en Aalburg...
 
Lees ook DIT artikel: Team Van Rijswijk Kampioen VTN Hobbysport 2013
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.