vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

BKA viert vijftienjarig bestaan met sprekers en muziek

9 september 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Bedrijvenkring Altena (BKA) viert op 15 november het vijftienjarig bestaan met - wat men noemt - 'een wervelende bijeenkomst.' Plaats van handeling is 't Kruithuis Arsenaal in Woudrichem.

Rond de klok van de klok van half zeven gaat het gezelschap naar de Sint Martinus kerk om te luisteren naar het welkom van de voorzitter en gastspreker Mark Lammers. Hij vertelt in Coachen doe je samen zijn eigen verhaal en schetst aan de hand van praktijkvoorbeelden zijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij komen vele sportoverstijgende thema’s aan bod: durf, leiderschap en de kunst van het winnen. Marc Lammers zijn stelregel: “Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus.” Lammers: “Topsport en bedrijfsleven hebben veel raakvlakken. Voor zover ik dat nog niet wist, heb ik dat de voorbije jaren wel geleerd in de contacten met mensen uit het zakenleven of uit andere takken van sport. Zulke gesprekken inspireren mij in hoge mate, omdat ze mij ‘dwingen’ vanuit een ander perspectief te kijken, waar ik binnen mijn eigen sport nog maar al te vaak stuit op moeilijkheden in plaats van mogelijkheden.”

Na afloop keert het gezelschap terug naar ’t Kruithuis voor een welkomstdrankje, een walking dinner en sfeervol muzikaal entertainment van pianist Serge van Eck en zangeres Do.

Zangeres Do
BKA schrijft over haar: 'De meeste artiesten breken eerst door in eigen land voordat ze het überhaupt in het buitenland proberen. En dan nog is wereldfaam maar voor weinigen weggelegd. Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do, vormt de uitzondering op die regel. Haar eerste grote hit ‘Heaven' - een danceversie van de wereldberoemde jaren '80 hit van Bryan Adams - was een enorme Top Tien hit in Spanje, Duitsland en België, stond in de Amerikaanse Top Drie en behaalde de nummer éénpositie in Engeland, Australië, Nieuw Zeeland en Canada voordat het in de unplugged-versie een groot succes werd in thuisland Nederland. Met dezelfde unplugged-versie schoot Do zelfs door naar de nummer één positie in de Amerikaanse hitlijsten, met als gevolg dat de nuchtere Brabantse in gigantische stadions voor tienduizenden mensen stond te zingen naast beroemdheden als Puff Daddy en Destiny's Child. En nu dus ook voor de BKA.'

Zie ook De Agenda op Woudrichem.net...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.