Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Chloe Hosking wint vijfde etappe etappe HLT

7 september 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Chloe Hosking uit Australie wint de vijfde etappe van de Holland Ladies Tour. Deze voerde van Zaltbommel naar Veen. De Australische wielrenster was zaterdag in Veen na 120 kilometer koers de beste in de massasprint.

Hosking hield tweevoudig ritwinnares Kirsten Wild (tweede) en Shelley Olds (derde) achter zich. De Duitse Trixi Worrack begint zondag als aanvoerster van het klassement aan de slotetappe. Ze is eerste sinds de door haar team Specialized gewonnen ploegentijdrit.

Marianne Vos

De burgemeester van Zaltbommel, Albert van den Bosch, schoot het rennersveld weg vanaf Vos Autobedrijven. Deze Volvodealer was samen met Kwetters eieren en firma Bax één van de drie hoofdsponsoren van deze dag. De finish van deze etappe was in Veen. Dit ter ere van Marianne Vos. Deze reed overigens niet mee in deze koers omdat ze herstellende is van een rugblessure. Zij zit in Florence, Italie.

Klik hier voor de video...

Dé Ondernemende Vrouw figureert goed in decor Holland Ladies Tour

KLIK HIER voor een videoimpressie van Rabobank

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.