vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Wereldwinkel heeft verantwoorde kerstpakketten

7 september 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De Wereldwinkel biedt ook in 2013 organisaties weer de mogelijkheid om zich door middel van fairtrade kerstpakketten en eindejaargeschenken op een eenvoudige manier maatschappelijk te profileren naar werknemers en relaties.

Wereldwinkel Woudrichem heeft dit jaar een grote verscheidenheid aan fairtrade kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Zowel traditionele als zelf samen te stellen kerstpakketten behoren tot het assortiment van de Wereldwinkel. De pakketten worden gevuld met ambachtelijke, kleurrijke cadeaus en lekkernijen. Elk artikel, food en non-food, uit het assortiment zijn op lokale en traditionele wijze in ontwikkelingslanden onder fairtrade criteria vervaardigd.

Fairtrade
Wereldwinkel Woudrichem is een fairtrade cadeauwinkel. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 12.500 vrijwilligers in 350 Wereldwinkels, waaronder de vrijwilligers van de Wereldwinkel Woudrichem, maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een kerstpakket of een eindejaarsgeschenk in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.

Lees meer over:

wereldwinkel fair trade
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.