zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Eén Altena-gemeente kan zonder gemeentehuis

6 september 2013 (door WerkendamNet)

ALTENA - Eén Altena-gemeente kan makkelijk zonder gemeentehuis. Is het idee van Progressief Altena. Die wil daarover graag met voor- en tegenstanders in discussie. Progressief Altena (PA) is  de nieuwe politieke partij in de regio na een lijstverbinding tussen PvdA, D66 en GroenLinks.

Over nut en noodzaak van een gemeentehuis houdt de partij maandag 16 september een discussiebijeenkomst in De Teerkamer in Woudrichem. De avond wordt geleid door Paula Jorritsma en zowel voor- als tegenstanders van dit “vooruitstrevende” idee zijn welkom.

Lees hier verder...

 

Lees meer over:

gemeente Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.