vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

OV Aalburg organiseert Kerstmarkt, enquête scoort goed

5 september 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Ondernemersvereniging (OV) Aalburg heeft het plan opgevat om half december een Kerstmarkt te organiseren op de Markt in Wijk en Aalburg. Dit ter afwisseling op de tweejarige (succesvolle) Bedrijvenmarkt Aalburg die de laatste keer (november 2012) in d'Alburcht werd gehouden. De leden werden hiertoe benaderd via een enquête, waar heel stevig op werd gereageerd.

Het bestuur van de vereniging wilde weten hoe de leden tegenover het idee van een Kerstmarkt stonden en wat ondernemers dan op een dergelijk evenement zouden willen zien. Op de uitgezette enquête is door een aanzienlijk deel van de leden positief gereageerd. Niet alleen kwamen er veel reacties binnen, ook de (nieuwe) wijze van benaderen werd gewaardeerd. Zo meent het meerendeel dat een Kerstmarkt wel degelijk meerwaarde biedt voor de regio Aalburg. De ideeën die werden aangevinkt varieerden van een Kerstmarkt in een winters tafereel tot en met sfeermuziek, kerstkoren, winterse lekkernijen, stampotten en meer.

Werkgroep
Een werkgroep vanuit OV Aalburg zal samen met een aantal ondernemers de enquête verder bekijken en gaat aan de slag om de plannen en ter tafel liggende suggesties uit te werken. De datum die voorlopig op de kalender staat is vrijdag 13 december aanstaande.

De enquêtetool werd voor het eerst door het OV Aalburg-bestuur ingezet, ook om ervaring op te doen met deze manier van ledenbenadering. Dat men in de toekomst de leden vaker gaat enquêteren is inmiddels wel duidelijk. De paar onvolkomendheden tijdens de lancering van de digitale vragenlijst staan dat niet in de weg.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.