zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

P&O support voor leden OV Aalburg

5 september 2013 (door AalburgNet)

AALBURG / WERKENDAM - Vermeer Personeelsdiensten uit Werkendam heeft speciaal voor de leden van Ondernemersvereniging (OV) Aalburg een beheerpakket ontwikkeld die ondernemers (meer) support geeft bij ‘het ondernemen.’  

De ondernemersvereniging wilde niet alleen de verhalen over de vervelende gevolgen van de aanhoudende recessie aanhoren, maar het bestuur wilde ook iets  doen. Dat wilde ook Vermeer Personeelsdiensten die eveneens ziet dat ondernemers pas hulp zoeken wanneer het spreekwoordelijke water (te) hoog staat. Annelies van de Wetering (Vermeer Personeelsdiensten): "Wij kunnen dan vaak te weinig meer doen om de organisatie om te buigen naar een rendabel personeels- en organisatie (p&o) management."

Leden voor leden
‘Hulp bieden’ werd toen het gezamenlijke label en beide partijen gingen in overleg. Dat leidde tot een aanbod van OV-lid Vermeer Personeelsdiensten aan alle anderen leden, onder de noemer ‘Van leden voor leden’. Er werd een P&O Beheerpakket ontwikkeld dat volledig ingericht is op effectief ondernemen en kostenbesparing. Het ondersteunt ondernemers bij hun vragen over personeelszaken, organisatiekunde en management.

In het pakket zit ook een P&O Scan die knel- en verbeterpunten inzichtelijk maakt. Met de uitkomst van de scan kan al snel bepaald worden welk pad voor de toekomst het meest rendabel is. "Wij zijn er van overtuigd een degelijk pakket te hebben ontwikkeld. Met name omdat álle bedrijven er gebruik van kunnen maken," aldus Van de Wetering.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.