woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Brabanders kunnen meepraten over winning schaliegas

4 september 2013 (door AalburgNet)

REGIO - De provincie Noord-Brabant heeft een online discussieforum geopend waarop Brabanders kunnen meepraten over de voors en tegens van het boren naar schaliegas.

U kunt zich tot en met 24 september uitlaten over vier thema’s die te maken hebben met schaliegaswinning: energie, veiligheid, milieu en economie. Ga met elkaar in discussie, stel vragen of doe suggesties. De provincie zet ook Twitter (#schaliegasNB) in om publieksreacties los te maken.

Informatiebijeenkomst
Op vrijdag 27 september houden Provinciale Staten een openbare informatiebijeenkomst over schaliegas. De statenleden laten zich daar informeren over alle aspecten die met het boren naar schaliegas te maken hebben. Dan wordt ook een samenvatting van de publieksreacties gepresenteerd. Voor de bijeenkomst in het provinciehuis worden deskundigen, onderzoekers, Tweede Kamerleden, belangengroeperingen en gemeenten uitgenodigd.

  • Discussieer mee via www.brabant.nl/schaliegas.

Lees ook NOS: 'Risicio's schaliegas goed op te vangen.' |

Voor Dossier Schaliegas: klik hier...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.