zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

AltenaSteden.net lanceert nieuwe website

4 september 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - AltenaSteden.net, de optelsom van de succesvolle marktpleinen Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net, lanceerde onlangs haar nieuwe website. Op deze manier koppelt dit digitale platform niet alleen de drie virtuele pleinen effectiever aan elkaar, ook profileert men zich op regionaal niveau nóg sterker. 

Was AltenaSteden.net als verzamelnaam van de drie genoemde sites al langer 'in de lucht', nu komt er dus ook een webiste bij. AltenaSteden.net biedt op deze manier een breed regionaal platform voor nieuwsberichten en agendaitems dat wordt 'gevoed' door de berichten op Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net. De hoofdredactie, die in Wijk en Aalburg zit, laat noteren: 'Wij merkten dat er behoefte was aan een regionaal platform dat zijn ankers heeft in de drie lokale samenlevingen die onderling natuurlijk ook van alles met elkaar te maken hebben. De plaatselijke redacties blijven als vanouds hun nieuwsberichten en agendaitems invoeren op hun lokale marktplein. Deze worden nu dus ook automatisch doorgeplaatst op AltenaSteden.net.'

Regionale etalage
De redactie van Altena Steden.net mastered ook LinkedIn Groep OndernemendAltena en biedt met de nieuwe site nu dus ook de regionale bedrijvigheid een extra platform. Zo zijn 'de lijntjes' wel héél kort... Voor (lokale) adverteerders die zich sterk(er) regionaal én digitaal willen profileren, is deze nieuwe site dan ook een interessante optie.

Naast LinkedIn heeft AltenaSteden.net op Facebook al langere tijd een veel bezochte plek gevonden en zijn de redacties ook aanwezig op platorms als Twitter en Instagram.

De nieuwe site van AltenaSteden.net is overigens ook te bereiken via de links Altenaregio.nl | RegioAltena.net | AltenaSteden.nl

Wie meer wil weten over het hoe en wat rond AltenaSteden.net KLIKT HIER...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.