woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Pictomannetjes op Streekdagen

4 september 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Tijdens de truckpulling in Almkerk vrijdagavond aanstaande zijn ook de Pictomannetjes aanwezig. Zij imiteren een nuchter en een dronken persoon en gaan het gesprek aan met bezoekers.

Met prikkelende stellingen dagen ze mensen uit te kiezen tussen het wel of (bijna) niet drinken van alcohol. 'Wat kies jij?' Daarnaast promoten zij gemeentepils. Het is lekker, alcoholvrij en het helpt bij het voorkomen van een kater.

Vol programma
Om 19.00 uur worden de Streekdagen geopend door de Burgemeesters van Altena. Er worden op vrijdag 45 Sport- en Supersporttrucks verwacht. Ook op zaterdag is er  weer een vol programma met standaard, sport en oldtimer tractoren die hun vermogen op de baan proberen te zetten.
De dierenshows en tentoonstellingen zijn dit jaar zeer uitgebreid. In de tenten zullen keuringen plaats vinden van geiten en schapen. Ook zullen er meerdere dieren tentoongesteld worden zoals runderen, konijnen, pluimvee, maar ook uilen.

De demonstraties, wedstrijden en shows op het achterste gedeelte. Er zijn dit jaar drie ringen: Mennen, vaardigheden en marathon, Tuigpaarden; Hackney's, Friesen en Belgische trekpaarden. En de derde met verschillende demonstraties, waaronder het terriërracingteam en een spectaculaire show met soldaten uit de tijd van Napoleon.

Kijk ook in de Agenda op Woudrichem.net...

Zie ook:

Lees meer over:

Streekdagen Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.