vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Scouting Altena gaat weer op kamp

3 september 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - In 2010 bestond Scouting 100 jaar in Nederland en bestond de Altenagroep 45 jaar. Om dit te vieren ging Scouting Altena met alle leden van de groep gezamenlijk op kamp. Het weekend dat zij toen doorbrachten in Hattem (Kampgebouw De Zandkreek) was een groot succes. In vele verhalen wordt er door de scouts keer op keer weer verwezen naar dit gezellige kamp.

Scouting Altena laat weten: 'Op 18, 19 en 20 oktober 2013 willen we het succes van 2010 gaan evenaren. Tijdens dit weekend gaan we met heel de groep naar het Scoutingcentrum in Baarn. Hier hebben we voor de blauwe vogels, Mowgli-welpen en Shanti-welpen een gebouw gehuurd. Voor alle andere groepen is er ruimte om in tenten te slapen. Als je mee wilt naar Baarn dan kan je inschrijven via de website van Scouting Altena.'

Voor vragen kunnen scouts terecht bij de eigen troepstaf of ze kunnen een e-mail sturen naar jordydijkshoorn@hotmail.com

Lees meer over:

Altena Sleeuwijk scouts Scouting
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.