Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Bus maakt ommetje voor Holland Ladies Tour

2 september 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - In de week van 3 t/m 8 september 2013 vindt in Nederland De Boels Rental Ladies Tour plaats, kortweg de Holland Ladies Tour (HLT) genoemd.

De volgende plaatsen worden daarbij aangedaan: 3 september: Roden | 4 september: Coevorden | 5 september: Leerdam | 6 september: Papendrecht | 7 september: Zaltbommel/Aalburg | 8 september: Zuid-Limburg

De etappe  start in Zaltbommel om 13.30 uur, vervolgens gaat deze via de Andelse sluis richting Wijk en Aalburg en doet vervolgens de gemeenten Werkendam en Woudrichem aan om uiteindelijk (na 4 korte rondjes Wijk en Aalburg - Veen) te finishen (om +/- 16.30 uur) in de Veensesteeg in Veen.Voor deze omgeving is gekozen i.v.m. de ingebruikname van het nieuwe voetbalcomplex van Achilles Veen. De randactiviteiten zullen dan ook op dit complex plaatsvinden.

Bussen
De bussen van Veolia buslijn 121 rijden op 7 september een aangepast route vanwege de Holland Ladies Tour. De bussen rijden de gehele dag niet door de Veensesteeg in Veen en de Middenweg in Andel. De bushaltes aan de Veensesteeg en de Middenweg (haltes Duizendmorgen en Kammetweg) komen deze dag te vervallen.

De bussen rijden tussen 14.00 uur en 17.30 uur ook niet door het dorp Veen. De dichtstbijzijnde halte in deze periode is halte Robberdestraat te Wijk en Aalburg. De bushaltes in de kern Veen (haltes Schmitzstraat, Van der Loostraat en Witboomstraat) worden tussen 14.00 en 17.30 niet aangedaan door de bus.

Maatregelen
In verband met de wielerronde Holland Ladies Tour zal de Middenweg vanaf de Duizendmorgen en de Veensesteeg zijn afgesloten voor doorgaand verkeer tussen 8.00 en 20.00 uur. Voorts zullen er korte  wegafsluitingen plaatsvinden bij de doorkomst van de wielrenners op de route .

Alle aanwijzingen van de verkeersregelaars en de politie dienen stipt opgevolgd te worden, ter beveiliging van de deelnemers en de bezoekers.

Zie voor het programma De Agenda op Aalburg.net

Lees meer over:

veen holland ladies tour
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.