vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Man lokt kinderen met snoep / Update

31 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Jolanda Spierings uit Woudrichem plaatste dit bericht zaterdag op Facebook met het verzoek hier nota van te nemen en dit te delen:

"Rond half 6 heb ik Danilo nog even naar de winkel gestuurd, terwijl ik alvast zou beginnen met pannekoeken bakken. Toen hij kwartiertje later thuis kwam met de boodschappen was hij helemaal van slag. Hij wilde me niks vertellen, wat ik ook vroeg, het enige wat hij zei was... ik weet het niet en er is niks gebeurd. Hij ging op de bank zitten in zijn eigen wereld. Mijn gevoel bleef me waarschuwen! Ik heb alles gelaten voor wat het was en heb tegen hem gezegd: zolang je me niet verteld wat er gebeurd is ga ik geen pannekoeken bakken. Dat hielp.

Danilo kreeg op de parkeerplaats bij de MCD in Woudrichem een zakje met 2 snoepjes in zijn hand gedrukt met de woorden: 'Dit is voor jou!' Dit deed een Nederlands sprekende man met zwart krullend kort haar en een 'zongebruinde' huidskleur, die met meerdere mannen bij een donkergrijse lange Opel 5-deurs stond. Danilo schrok zo hard dat hij de snoepjes heeft teruggegeven en snel naar huis gefietst. Hij heeft nog achterom gekeken maar is niet gevolgd.
 
Wij hebben melding gedaan bij de politie. Dit was de eerste melding. Heeft iemand iets gezien, wilt u dit dan melden. Als uw kind een soortgelijk verhaal heeft, meldt dit dan alsjeblieft bij politie via 09008844! Nu kunnen we weinig met dit verhaal, maar als er meerdere meldingen zijn dan kan de politie specifieker zoeken. Bij voorbaat dank!
 
Jolanda Spiering... Delen AUB!!!"
 
Noot redactie: Zover bekend heeft de politie (nog) geen persbericht uitgegeven over dit voorval.
 

UPDATE (4/09 / 16:45 uur)
Jolanda Spierings laat via Facebook weten: 'De desbetreffende jongen van het 'snoepjesverhaal' heeft zich gemeld bij de politie, er was geen kwade opzet in het spel. Wat dapper van deze jonge man uit Gorinchem om zich te melden! Topper! Mama en zoon zijn opgelucht.'

Lees meer over:

kinderen Kinderlokker man snoep
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.