donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

De Enghoeve zoekt vrijwilligers

29 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

UITWIJK - Stichting De Enghoeve, Zorgboerdeirj met paarden, in Uitwijk zoekt voor het aanleggen van een belevingstuin nog naar vrijwillig helpende handjes.

Zaterdag 31 augustus worden schelpenpaden aangelegd en op p 7, 21 en 28 september alsook op 5 oktober worden het zintuigenpad, zintuigenwand en de kruidenwand gerealiseerd.  Wie wil meeheloen kan zich aanmelden via 06-36332372 of per mail via enghoeve@planet.nl.

Kinderen
Op “De Enghoeve” bestaat de mogelijkheid voor kinderen en volwassenen met een zorgvraag op een rustige, plezierige en leerzame manier vrije tijd door te brengen. In eerste instantie krijgt het kind individuele begeleiding, later kan gekeken worden of het kind in een kleine groep van twee of ten hoogste drie kinderen kan en wil functioneren. De individuele zorgvraag van het kind staat voorop. Met het kind worden allerlei activiteiten ondernomen zoals dieren verzorgen, scheppen of plukken in de moestuin, of klussen zoals timmeren.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.