Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Busroutes Veen gewijzigd

27 augustus 2013 (door AalburgNet)
VEEN - Op zaterdag 31 augustus 2013 vindt in de Grotestraat en Van der Loostraat te Veen een rommelmarkt plaats. Deze dag rijden de bussen van Veolia buslijn 121 een aangepaste route. Deze route gaat via de Groeneweg, Schmitzstraat, Grotestraat, Bagijnhof naar de Veensesteeg en v.v.. De bushaltes aan de Witboomstraat en de Van der Loostraat worden deze dag niet door de bussen aangedaan. Holland Ladies Tour 7 september 2013

Holland Ladies Tour
Op zaterdag 7 september 2013 wordt onder meer in Veen de wielerronde Holland Ladies Tour gereden. De bussen van Veolia buslijn 121 rijden deze dag een aangepast route. De bussen rijden de gehele dag niet door de Veensesteeg in Veen en de Middenweg in Andel. De bushaltes aan de Veensesteeg en de Middenweg (haltes Duizendmorgen en Kammetweg) komen deze dag te vervallen. De bussen rijden tussen 14.00 uur en 17.30 uur ook niet door het dorp Veen. De dichtstbijzijnde halte in deze periode is halte Robberdestraat te Wijk en Aalburg. De bushaltes in de kern Veen (haltes Schmitzstraat, Van der Loostraat en Witboomstraat) worden tussen 14.00 en 17.30 niet aangedaan door de bus. 
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.