vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Con Amore gaat weer zingen

27 augustus 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Op maandag 2 september aanstaande begint C.G.K . CON AMORE weer met haar repetities onder leidng van dirigent Jaap Kwakkel in de “Bolderik”. Het koor heeft, zoals men hetzelf noemt 'een mooi programma voor de boeg.'

Zondagavond 6 oktober werkt men mee aan een zangdienst in de Gereformeerde Kerk te Almkerk. Dit wordt een psalmenavond.
Zaterdag 19 oktober is er een Korenavond van de KZCB in de “Ontmoetingskerk”in Sleeuwijk. Deze avond wordt met medewerking van Con Amore georganiseerd. Vrijdag 13 december werkt het koor mee aan een Kerstzangavond in de Biesboschkerk in Werkendam.

Op 15 december staan men in Amersfoort, de SOW-kerk “De Brug”, voor een Adventsdienst. 'Dan hebben we de traditionele Kerstzangavond op 24 december in de “Ontmoetingskerk” te Sleeuwijk met medewerkijg van Mannenkoor Zanglust.
Zoals u ziet hebben we weer een gevarieerd programma. Tenoren en vooral bassen zijn van harte welkom met ons mee te komen zingen.
Komt u eens vrijblijvend luisteren."

Kijkt u ook eens op www.conamore-sleeuwijk.nl

Lees meer over:

koor Sleeuwijk con amore
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.