maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Avond4daagse Nieuwendijk bijna van start

27 augustus 2013 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De achtste editie van de avondvierdaagse staat aan de vooravond van de start. Van dinsdag 1 september tot en met vrijag 4 s4eptmer xullen weer veel benen vele kilomters gaan maken door de regio rond Nieuwendijk.

Het bestuur heeft er 'heel erg veel zin' in en hoopt dat het weer een mooi en gezellig evenement gaat worden! Om het geheugen even op te frissen, heeft het bestuur een link met het filmpje van de intocht van vorig jaar geplaatst.

Foto's en filmpjes
Tijdens de leuke en gezellige wandelingen die eraan gaan komen, zullen er vast wel mooie/leuke foto’s en misschien ook filmpjes gemaakt worden. 'Het zou leuk zijn om die dan op onze website en Facebookpagina te zetten. Vinden jullie dit een goed idee, stuur ze dan tijdens de avond4daagse  naar marleenwijnands87@gmail.com. Dan maken wij een mooie sfeerimpressie van het evenement!' Aldus het verzoek van het bestuur.

Lees meer over:

Avondvierdaagse Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.