zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

TTV Rally weer uit de startblokken

26 augustus 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Na een korte vakantieperiode zijn de trainingen bij Tafeltennisvereniging (TTV)  Rally weer gestart. Vorige week op de woensdagavond is  Rene Lauwerijssen begonnen met het geven van trainingen voor het eerste jeugdteam en de seniorenteams.

De start van de competitie zal voor de seniorenteams op vrijdagavond 13 september zijn. Deze drie teams zullen dan thuis om 20:00 uur hun eerste wedstrijd spelen.
Rally 1 heeft het jongste team dat ooit deelgenomen heeft aan de competitie in de historie van Rally. De gemiddelde leeftijd is 18 jaar, maar alle vier de spelers hebben fantastische tafeltennis kwaliteiten. Hopelijk gaan deze vier jongens volop strijden voor het kampioenschap in de derde klasse. Zij moeten tegen Irene uit Tilburg. Rally 2 en 3 moeten het opnemen tegen De Zwaantjes 2 en Breda 6.

De junioren teams 2 en 3 van Rally starten zaterdagmorgen 14 september om 9:30 uur hun eerste wedstrijd tegen Best 1 en Attaque 1.
Het eerste jeugdteam van Rally moet het thuis om 13:00 uur opnemen in de landelijke competie tegen Victory ’55 uit Volendam.
Voor het eerste jeugdteam lgt er een zwaar programma in het verschiet met uitwedstrijden in Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Volendam. "Maar de jongens zijn gemotiveerd en willen het landelijk kampioenschap halen in hun klasse. Dit betekent dus dat er zaterdag 14 september heel de dag tafeltennis is te zien aan de Tulpstraat 7 in Wijk en Aalburg." Aldus de vereniging.

Welkom
Iedereen is van harte welkom voor een bakje koffie, gezelligheid en prachtig tafeltennis. Wie eens een keer wil komen ‘proeven’ van tafeltennis kan gerust eens langsgaan bij Rally. Voor de senioren is er bijvoorbeeld ook voldoende ruimte voor de vele recreanten die op de woensdagavond lekker een balletje komen slaan. Maar ook voor de jongste tafeltennissers wordt op de maandagavond training gegeven.

Kijk voor meer informatie op www.ttvrally.nl.

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis competitie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.