woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Succesvolle dressuurwedstrijden in Werkendam

26 augustus 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Afgelopen zaterdag werd bij Stal Brons in Werkendam de jaarlijkse dressuurwedstrijd verreden van Paardensportvereniging Land van Heusden en Altena (PSV LvHeA) . Dit was voor de vereniging de eerste keer dat de wedstrijd werd georganiseerd op het terrein van familie Brons. Het terrein lag er uitstekend bij, waardoor keurige proeven verreden konden worden. De jury bleek bereid om prestaties te belonen, waardoor heel wat winstpunten mee naar huis genomen konden worden door de vereniging.

Er werd stevig gestreden om de titels in de klasses B tot en met Z2. In de klasse B paarden mocht Naomi Blokland tweemaal het winnaarslint en drie winstpunten mee naar huis nemen.
Eigen lid Mandy van Wijlen reed in deze klasse twee keurige proeven en dit resulteerde twee maal in een tweede plaats. Ashley Brons won beide proeven in de klasse M1-paarden met een monsterlijke score in de eerste proef.
Ook voor de pony’s was er gelegenheid om te starten. In de klasse L-pony’s was het stuivertje wisselen tussen Tess van der Stelt en Iris van den Hoven. Beide combinaties wisten eenmaal de winst te pakken in deze klasse en mochten twee winstpunten bijschrijven.
Eigen leden Jolanda Kivits-Raadjes, Claran Mouthaan, Debora Vos zijn niet in de prijzen gevallen, maar mochten wel ieder een of meerdere winstpunten mee naar huis nemen.

Team
Onderdeel van deze wedstrijd was het rijden in teamverband. Een team bestond uit drie deelnemers en het beste team kon een mooie prijs winnen. 5 teams namen deel en het team van Stal Brons heeft dit onderdeel met overmacht gewonnen.

Al met al kan worden teruggekeken op een prachtige dag met mooie prestaties.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.