vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Aquarelschilderen: workshop voor nop tijdens liniepadweekend

26 augustus 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Tijdens het weekend van 21 en 22 september wordt voor de tweede keer het Liniepadfestival gehouden. Langs de Zevenbansche Boezem tot aan de molen en op Fort Altena zijn tal van activiteiten. Bert van den Bandt, kunstenaar, docent en atelierhouder bij het Regionaal Centrum voor Kunst en Ontwikkeling in Giessen organiseert een workshop aquarelleren op beide de dagen van 12.00 uur tot 16.00 uur. De deelname is geheel gratis.

Het thema van deze editie van het festival is ‘Groen en actief’ en hoe kun je dat nou mooier vormgeven dan door een landschapsschildering te maken langs het liniepad. Als locatie is het Molenhuisje bij de molen langs de boezen gekozen. Zowel beginners als meer gevorderden in het aquarelleren kunnen aan deze workshop meedoen. Bij mooi weer wordt er uiteraard buiten geschilderd en bij regen vanachter de grote ramen van het Molenhuisje. Het huisje is zowel vanaf de Rijksstraatweg als de Roef in Sleeuwijk goed te bereiken.
Aanmelden Beide dagen kunnen maximaal 8 deelnemers per workshop meedoen, dus snel aanmelden is gewenst, want vol = vol. Tijdens de workshop wordt voor koffie en thee gezorgd. De deelnemers hoeven alleen een jampot met brede opening mee te nemen en het zal duidelijk zijn dat er best een spatje verf op de kleding zal kunnen komen.

Aanmelding
Voor aanmelding kunt u een e-mail sturen naar: info@marcelvaandrager.nl. Naast uw adresgegevens, telefoonnummer en leeftijd graag aangeven naar welke dag uw voorkeur uitgaat, al zal daar gezien het beperkt aantal plaatsen niet altijd rekening mee gehouden kunnen worden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.