woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Grote alcoholcontrole Almkerk: zeven arrestaties

24 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De politie hield zaterdagavond een grote alcoholcontrole bij Almkerk ter hoogte van de provinciale weg Noord en de Doornse weg. Niet alleen kwamen veel besoekrs af op de Feestweek in Almkerk, ook de Visserijdagen In Woudrichem trokken veel mensen.

Bij beide evenementen is alcohol een van de gezelligheidsmakers. De politie weet dat ook en hield daarom vrijdagavond een alcoholcontrole. Veel automobilisten reden in de fuik. Negen van hen hadden te diep in het glaasje gekeken. Zij werden gearresteerd en moesten verplicht meewerken aan een ademanalyse. Zeven bleken uiteindelijk boven de wettelijk norm uit te komen. Twee zaken werden geseponeerd.

De uitslagen van de rijders onder invloed varieerden van 340 tot 675 ug/l. Agenten wilden het rijbewijs invorderen van de automobilist met de uitslag van 675 ug/l. Dat lukte niet, want hij had geen rijbewijs. Hij kreeg een dubbel proces-verbaal.

De controles startten zaterdagavond om 17.00 uur en duurden tot 02.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.