zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Nieuw seizoen Dichterspodium gaat bruisend van start

23 augustus 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op dinsdag 3 september start het nieuwe seizoen van het Nederlands Dichters Podium in de bibliotheek aan de Gedempte Haven 17 van Werkendam. De avond duurt vanaf 19.30 uur tot ca. 21.00 uur.

•    De Dichter van de Maand is Paul Mercken. Deze dichter uit Bunnik komt voordragen uit zijn nieuwe bundel “Atlas Poëtica”. De bundel zal in de pauze te koop zijn en Paul wil desgewenst graag signeren.
•    De muzikale invulling van de avond is in handen van Sybille van Gammeren (zang) en Peter Ververis (gitaar). Sybille is, naast moeder, zangeres en betrokken ondernemer onlangs genomineerd voor dé Ondernemende Vrouw van Altena.
•    Op deze avond ontvangt een van de bezoekers van het N.D.P. een Gedicht Op Maat ®. Dit gedicht is speciaal voor deze gelegenheid gemaakt en is afgedrukt op een mooie fotoachtergrond van Irene Damminga en ingelijst.  

Spontaan zelf voordragen
Voor het Open Podium zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie: www.nederlandsdichterspodium.nl of info@marcelvaandrager.nl.

Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de RABO-bank, Bibliotheek Altena en de gemeente Werkendam.

Lees meer over:

NDP nederlands dichterspodium
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.