zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Altena heeft er een parel bij

23 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

ALTENA / ALMKERK - 'Onvergetelijke uitjes in sprankelend Altena', kopt de onlangs gelanceerde website van Parels van Altena die arrangementen en activiteiten aanbiedt door de hele regio. Mensen stellen zélf hun dag samen en creeëren zo het perfecte uitstapje, al dan niet verspreid over één of meerdere dagen.

Het gezicht van de webstek is Caroline van der Meijden-Verschoor: 'Parels van Altena is actief in Het Land van Heusden en Altena, een prachtige regio met talloze heerlijke mogelijkheden voor vermaak en recreatie. Het aanbod is passend voor jong en oud, zowel individueel als in familie- of groepsverband. Samen sporten en daarna ontspannen in de prachtige natuur? Dat kan. Wie een heerlijke wandeling, fiets- of vaartocht wil maken met een bezoek aan één van de vele bezienswaardigheden, ook dat is allemaal mogelijk. Groepen kunnen meerdere belevenissen tegelijkertijd kiezen door zich op te splitsen over verschillende activiteiten. De programma’s worden door ons met zorg op elkaar afgestemd, zodat mensen vervolgens weer met elkaar  samenkomen voor een heerlijke lunch, borrel of diner.'

Samenwerking
Almkreek in Almkerk is één van de samenwerkingspartners en speelt een centrale rol in Parels van Altena. Door die samenwerking kan namelijk gebruik gemaakt worden van de parkeergelegenheid, kleedruimten met douches en meer. In Paviljoen Den Duyl kunnen mensen genieten van een hapje of een drankje. Caroline: 'Uitbreidingen op het gebied van overnachten en sport en spel in relatie tot gezond bewegen, zijn in ontwikkeling. Vanuit Almkreek kun je ideaal te voet, per fiets, per kano of met paard en wagen de streek verkennen. Vaar- en fietsroutes liggen aan de locatie en worden nog verder ontwikkeld.'

De website wordt de komende tijd nog verder gevuld met 'Parels' waar de regio ongetwijfeld meer van gaat zien én horen. Anders gezegd: Altena heeft er (wéér) een parel bij.

(Foto Parels van Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.