vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Verkeershinder rond Ladies Tour

22 augustus 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - In verband met de wielerronde Holland Ladies Tour op zaterdag 7 september 2013 worden de volgende verkeermaatregelen ingesteld doorde gemeente Aalburg:

  • Het instellen van een geslotenverklaring in de Veensesteeg te Veen en Middenweg te Andel;
  • Korte wegafsluitingen bij de doorkomst van de wielrenners op de route;
    • Veensesteeg - Bagijnhof - Tuinstraat - Maasdijk (Veen en Wijk en Aalburg) - de Kromme Nol - Tol - Kruisstraat – Achterstraat - Eindsestraat - Hagoort - Meeuwensedijk - Zuiderbroeksedijk ---- route via gemeente Werkendam en Woudrichem ---- Middenweg - Veensesteeg.
    • en bij doorkomst van de wielrenners bij aansluitingen van de zijwegen op de kleine ronden (4x doorkomst): Veensesteeg - Bagijnhof - Groeneweg - Schmitzstraat - Nieuwstraat - Rivelstraat - Engelsestoof - Perzikstraat - de Kroon - Grote Kerkstraat - Bergstraat - Veldstraat - Dodesteeg - Zwaansheuvel - Duizendmorgen - Middenweg - Veensesteeg.
  • Het instellen van een parkeerverbod in de Bagijnhof, tussen de Groenenweg en Tuinstraat te Veen en de Groeneweg te Wijk en Aalburg.

We verwachten dat het verkeersbesluit op 21 augustus 2013 op www.officielebekendmakingen.nl worden gepubliceerd.

Bekendmaking verkeersbesluiten

Verkeersbesluiten worden vanaf 1 januari 2013 elektronisch bekendgemaakt in de digitale Staatscourant. U kunt de verkeersbesluiten raadplegen via www.officielebekendmakingen.nl. De datum waarop de bekendmaking in de digitale Staatscourant verschijnt is voortaan de officiële datum van bekendmaking. Hoe en waar u bezwaar kunt indienen is terug te vinden in de tekst van elk afzonderlijk besluit. 'Als service plaatsen wij voorlopig ook nog een bericht op de gemeentepagina in het Kontakt.' Aldus de gemeente.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.