vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

VEG De Burcht start met orientatiekringen

22 augustus 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - VEG De Burcht start weer met de zogenaamde oriëntatiekringen. Deze zijn bedoeld voor vriendleden en gasten die zich willen oriënteren op het lidmaatschap van de Vrije Evangelische Gemeente (VEG) de Burcht. Iedereen is daarbij van harte welkom.

IDe avonden van de worden verzorgd Johan van den Heuvel. Ook zullen steeds een paar oudsten aanwezig zijn. In deze oriëntatiekring worden belangrijke onderwerpen uit de Bijbel behandeld waarbij duidelijk wordt gemaakt hoe de VEG de Burcht aankijkt tegen deze onderwerpen. Het gaat hierbij om als onderwerpen als geloofszekerheid, doop, avondmaal, huwelijk, Israël, en het gemeente zijn in de praktijk.

Daarnaast is er veel ruimte voor ontmoeting met elkaar. Het geeft een indruk van hoe we met elkaar om willen gaan. Op deze manier kan men zich oriënteren of onze gemeente een plaats is die je aanspreekt en waar je mag groeien in je geloof en je liefde voor God. De komende tijd is er een lijst beschikbaar waar vriendleden en gasten kunnen intekenen op de oriëntatiekring 2013-2014.

Drie jaar
In principe kunnen mensen maximaal drie jaar vriendlid zijn om zich te oriënteren op een eventueel lidmaatschap van de gemeente door het volgen van de oriëntatiekring. "Mocht dit bij jou het geval zijn het geval zijn en je hebt nog geen besluit genomen om de oriëntatiekring te volgen, neem dan voor 1 september 2013 contact op met één van de oudsten. In overleg kunnen we dan afstemmen hoe we met de ontstane situatie om moeten gaan." Aldus de VEG.

Informatie
Voor meer informatie kun contact opgenomen worden met Johan van den Heuvel of één van de oudsten via kerkenraad@deburchtsleeuwijk.nl

 

Lees meer over:

Sleeuwijk bijbel VEG De Burcht
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.