Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Marianne Vos finisht niet in Holland Ladies Tour in Veen

21 augustus 2013 (door AalburgNet)

MEEUWEN / VEEN: Marianne Vos start in september niet in de Boels Rental Ladies Tour. Met het oog op het wereldkampioenschap in Florence wil ze haar rug tijd gunnen om volledig te herstellen. Daarmee komt dus ook de deelname in de Holland Ladies Tour vijfde etappe Zaltbommel-Veen te vervallen. De finish in Veen was bedoeld om Vos eer te bewijzen voor haar sportieve prestaties.

Het besluit om af te zien van deelname heeft Marianne Vos in overleg met de ploegleiding en teamarts van Rabobank Liv/giant genomen. "Het is jammer, maar we moeten ook aan Marianne zelf denken", zegt teammanager Koos Moerenhout.

Lees hier verder..
 

Lees meer over:

zaltbommel veen ladies tour
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.