vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Visserijdagen ook voor kinderen leuk

20 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op 23 en 24 augustus is het zover: dan worden de visserijdagen 2013weer georganiseerd in Woudrichem. Dit jaar is er ook een kinderoptocht door Woudrichem.

De organisatie vind het belangrijk dat kinderen op een leuke en actieve manier bij de Visserijdagen betrokken worden om te leren over de cultuur en historie van Woudrichem. Uiteindelijk is de visserij wat Woerkumers met elkaar en het verleden bindt. Wat is er mooier om de kinderen van nu te activeren en te laten leren over de tijd van toen, met als doel de cultuur en historie van ons 'Woerkum' voort te laten bestaan en over te dragen. Op vrijdag 23 augustus wordt daarom een kinderoptocht georganiseerd.
De optocht heeft als thema 'Pure Erremoei' en zal om 13.00 uur beginnen op 't Rond, waarna een verrassende wending te verwachten is bij verzorgingscentrum de Lemmenskamp. Het eindpunt van de optocht is bij het visserijmuseum, waar er op een warm ontvangst gerekend kan worden met aansluitend een aantal activiteiten.

De activiteiten vinden plaats in het Visserijmuseum, Korenmolen "Nooit Gedagt" en in de Hervormde kerk. Rond 16.00 uur zal de middag worden afgesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.