Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Verkeersregelaars gezocht voor Ladies Tour

19 augustus 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De organisatie van de vijfde etappe van de Holland Ladies Tour die op zaterdag van Zaltbommel naar Veen verreden zal worden heeft nog een aantal verkeersregelaars nodig in het Land van Heusden en Altena nodig.

De start is om half twee in Zaltbommel en de rensters hopen om half vijf de finishlijn in Veen te passeren. In die passeren de rensters vrijwel alle dorpen in het Land van Heusden en Altena. Op diverse plaatsen zijn er nog verkeerregelaars nodig, en de organisatie doet dan ook een beroep op iedereen die even tijd vrij wil maken om ergens in het gebied te willen helpen.

Voor alle vrijwilligers is er na afloop een buffet bij het nieuwe sportpark van Achilles Veen waar ze samen met de genodigden aan kunnen deelnemen.

Wil je meehelpen bel of mail dan met Sjaak Boezer 06-53 63 67 51 jcboezer@planet.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.