vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Driekamp Sleeuwijk succesvol voor Andelo

19 augustus 2013 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK / ANDEL - Onlangs turnden bijna vijftig kinderen van de gymnastiekverenigingen Andelo, DGV en CSV De Zilvermeeuw (Sleeuwijk) met én tegen elkaar om de wisselbeker van 2013. In hun eigen leeftijdsgroep en niveau hebben de jongens en meiden laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd op de toestellen. (Mat, brug, sprong en balk).
 
In de goepen 3-4 hebben Anne Valkhof (DGV), Evy van de Enden (Andelo), Charlotte Bakkers (DGV) en Tara de Graaf (DGV) een eerste plaats gehaald. Een tweede plaats was er voor Reza de Boer (Zilvermeeuw). In de groepen 5-6 was er een eerste plaats voor Jorline in’t Veld (DGV), Dewi Peters (DGV), Lonne Stevens (DGV) en Deborah Verbeek (Andelo). Kaylin van de Heijden (Zilvermeeuw) behaalde een tweede prijs en Lisa Wagenmakers (DGV) en Sofie Sack (Zilvermeeuw) beiden een derde plaats.

In de laatste ronde, groepen 7-8 en het voortgezet onderwijs waren de eerste plaatsen voor Stella Wojdat (DGV) en Daniëlla Westra (Zilvermeeuw). De tweede plaatsen waren voor Kinga Wojdat (DGV) en Heleen van der Laan (Zilvermeeuw). Een derde plaats was er tenslotte voor ook voor CJ van Biesen (DGV).
 
De wisselbeker werd na een spannende strijd uiteindelijk gewonnen door gymnastiekvereniging Andelo.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.