maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Renzo van Emmerik aan kop in klassement

15 augustus 2013 (door AalburgNet)
MEEUWEN - Renzo van Emmerik is de jongste courreur van het VETOS Bouman Racing Team uit Meeuwen. Hij gaat momenteel aan kop in het jeugdklassement na de OW Cup race in Assen van 10 augustus jl.In de wedstrijd van de Supercup 600 finished hij hiermee op de elfde plaats en zelfs op de eerste plaats in het jeugd klassement.
 
Zijn grootste concurrent in het jeugdklassement (Jordy de Jonge) heeft inmiddels zo'n grote achterstand dat hij de strijd op heeft gegeven en met race banden aan de start was verschenen waardoor hij niet meer aan het regelement van het jongeren klassement voldoet. Wij feliciteren Renzo met deze prestatie en wensen hem veel succes de rest van het seizoen waarin alleen een crash hem nog van de titel in het jeugdklassement af zou kunnen houden.
Renzo komt op 24 augustus weer in actie op het circuit van Oschersleben in Duitsland en op 28 september in Assen.

Lees meer over:

Renzo van emmerik Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.