donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

42-jarige Andelse gewond bij ongeval

15 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

ANDEL - ZUILICHE: Op de Van Heemstraweg in Zuilichem is vanochtend, donderdag 15 augustus, een 42-jarige vrouw uit Andel gewond geraakt nadat ze met haar auto tegen een boom was gereden. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Een passant waarschuwde even voor negen uur de politie toen hij de auto tegen de boom aantrof. Het slachtoffer bleek uit de auto te zijn geslingerd en werd enkele tientallen meters verderop aangetroffen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend en wordt onderzocht. Gedurende de afhandeling werd de weg afgezet.

Omstreeks elf uur werd de weg weer vrijgegeven. Bij het ongeval werd ook de traumahelikopter ingezet.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.