vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Actiedag politie levert op

14 augustus 2013 (door WerkendamNet)

WERKENDA - De politie heeft dinsdag 13 augustus tussen 15:00 en 22:00 uur een actiedag gehouden in Oosterhout en Werkendam. Er zijn vijf personen meegenomen naar het bureau voor diverse overtredingen. Ook is in Werkendam een preventieactie gehouden met betrekking tot woninginbraken

In Werkendam heeft de politie in kader van het tegengaan van woninginbraken een zogenaamde 'voetjesactie' gehouden. De agenten zijn in drie onafgesloten huizen binnen gekomen waarvan de bewoners niet thuis waren. De politie heeft een papieren voetspoor achtergelaten met als boodschap: deze keer is de politie binnen geweest, maar een volgende keer kan dit zomaar iemand met minder goede bedoelingen zijn. Daarnaast heeft de politie de papieren voetjes neergelegd in ongeveer 30 schuurtjes en tuinen die ze via brandgangen en poorten hebben kunnen betreden.
 
Twee aanhoudingen
In Werkendam op de Borcharenweg is rond 20:30 uur een 32-jarige man uit Werkendam aangehouden. Hij reed in een brommobiel maar bleek bij een blaastest te veel gedronken te hebben. Hij blies 305 ug/l.

Daarnaast is een 22-jarige man uit Nieuwendijk op de Borcharenweg aangehouden. Hij had nog boetes openstaan maar kon deze niet betalen. Dus is hij meegenomen om nog 21 dagen te zitten.

Lees meer over:

Politie actiedag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.