Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Aangifte tegen Poolse winkeldief voor mishandeling ex-vriendin - UPDATE

13 augustus 2013 (door AalburgNet)

VEEN - De gratis winkelende Pool uit Wijk en Aalburg die maandagavond rond 21:00 uur werd betrapt en aangehouden voor winkeldiefstal in Koopcentrum Duijzer aan de Groeneweg in Veen, heeft mogelijk ook zijn ex-vriendin (31) mishandeld. Deze heeft van een dergelijk voorval aangifte gedaan. De man is in ieder geval door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld en hij zal door de recherche gehoord worden.

Het filmpje dat H. Verbeek uit Wijk en Aalburg maakte over de aanhouding van de jonge Pool is inmiddels landelijk nieuws geworden. Dagblad De Telegraaf en FOK Forum namen de beelden in hun berichtgeving over. Het filmpje was dinsdagavond om 22:00 uur al 40.000 keer bekeken.

Discussie
Op Facebook is een discussie ontstaan over de wenselijkheid van dergelijke beelden en de wijze van berichtgeving van GeenStijl. De redactie Aalburg.net startte hierop een peiling middels de stelling: 'Filmpjes zoals de aanhouding van de Veense winkeldief horen niet op internet.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.